fbpx

Indlægssåler

  • Klinikken Nørreport

Hvad er indlægssåler?

Indlægssåler kan være en mulighed for dig, som har smerter eller gener i fødderne, i dine knæ, hofter eller i ryggen. Stammer dine smerter fra fejlstillinger relateret til fødderne er indlægssåler en effektiv behandlingsform, da de korrigerer din holdning og genopretter din anatomiske balance.

Sålerne er:

  • Skræddersyede til dine fødder: Foden er unik og ingen er ens. Derfor fremstiller jeg indlægssålerne individuelt til hver enkelt, så de passer perfekt til lige netop din fod.
  • Fremstillede til dine behov: Der er stor forskel på om du skal bruge indlægssåler til hverdag, på arbejde eller når du dyrker sport. Derfor tager jeg altid udgangspunkt i dit liv og dine behov, når jeg fremstiller dine indlægssåler.
  • Tilpasset dine sko: En god indlægssål, er én du bruger! Formen på dine indlægssåler skal derfor altid tilpasses de sko du bruger oftest. En sål til dine løbesko er naturligvis meget anderledes end en sål til dine stiletter
  • Fremstillede af tekniske materialer: Jeg har over 25 forskellige tekniske materialer, som jeg kan bruge til din indlægssål. Alt efter dit behov, vælger jeg de bedst egnede. På den måde sikrer jeg dig både optimal komfort, holdbarhed og effekt.

Der er seks måneders garanti på sålernes holdbarhed. I sålens pris er der inkluderet en opfølgning efter én måned, hvor vi ser på udviklingen og din krops reaktion på sålerne.

Tilskud: Din læge kan, i særlige tilfælde, henvise dig til indlægsbehandling jf. servicelovens § 112. Er du medlem af Sygeforsikringen "danmark" i gruppe 1, 2 eller 5, ydes der tilskud til indlæg fremstillet efter funktionelt aftryk.

Konsultation

En konsultation er for dig, som har smerter i dine fødder, dine knæ, hofter eller i ryggen. Formålet er at analysere dit problem og finde frem til den bedste behandling heraf.

En konsultation består af fem trin:

Sygehistorie : Vi gennemgår et spørgeskema med fokus på din livsstil, din hverdag og din forhistorie, og på din ​​smerte - hvor er den og hvordan startede det  - gradvist eller pludseligt ?

Analyse af holding og krop: Jeg vurderer bevægelsen i dine led, muskler, blodkar og hudens følesans. Jeg kigger også på din holdning for at forstå din morfologi(form)og derved søge årsagen til dine problemer.

Analyse af gang og løb: En analyse af din krop under bevægelse bidrager til at forstå oprindelsen af dit problem. Hvis smerten forekomme under udøvelse af andre former for sport end løb (dans, golf, squash, badminton osv.) er det en stor hjælp, hvis du laver en lille film af dig selv, mens du dyrker din sport.

Fodaftryk: Fodaftrykket viser fodens form og størrelse og afslører belastninger på foden, og aftrykket danner blandt andet baggrunden for at fremstille dine indlægssåler.

Analyse af sko: Dine sko afslører meget om din gang, holdning og belastninger. Jeg rådgiver dig også om skovalg og foreslår gerne sko specielt egnet til dig og dine behov. Hvis du har behov for indlægssåler, er det også vigtigt, at jeg ser dine sko, så indlægssålerne kan tilpasses dine sko.

Fodterapeuter

Læs mere om behandleren: Jean-Charles Franoux

Jean-Charles Franoux

Fodterapeut - Podologue