fbpx

Akut kiropraktor i København

Har du et akut behov for kiropraktor i København, kan du kontakte os.

Kiropraktik i Centrum er en af de få klinikker i København, som har åbent alle ugens hverdage og om lørdagen. Vi er et stort team af tværfaglige behandlere, som er klar til at hjælpe dig.

Vores kiropraktorklinik ligger i hjertet af København få meter fra Nørreport Station. Når du ankommer til Nørreport Station, skal du kun gå 100 meter. Så ankommer du hos os. Vi har gjort det nemt for dig, at komme akut til kiropraktor i København.

Akutte smerter fra ryg eller nakke er ofte noget, som opstår pludseligt – og ofte højst ubelejligt. Dette er vi forberedt på i Kiropraktik i Centrum, hvor vi kan tilbyde udvidede åbningstider hele ugen:

Mandag – torsdag 07.00-19.00

Fredag 07.00 - 18.00

Lørdag 09.00 - 15.00

Vi anbefaler online booking på her eller ring 33123920

Kiropraktorvagten

Har du akut behov for en kiropraktor om søndagen eller på helligdage, henviser vi til Kiropraktorvagten. Ring: 33330050 hvor konsultation kan aftales mellem 08.00 – 16.00. Kiropraktorvagten varetages af regionens kiropraktorer, så du henvises til aktuel klinik i regionhovedstaden. Kiropraktorvagten er i øvrigt åben både lørdag og søndag som en service ved akutte smerter. Priserne for Kiropraktorvagtens kan ses her.