fbpx

Akut kiropraktor i weekenden

Har du et akut behov for kiropraktor i weekenden, kan du kontakte os. Vi anbefaler, at du kan booke en tid online her eller ringe til os på 33123920.

Kiropraktik i Centrum er en af de få kiropraktorklinikker i København, som også har åbent i weekenden (om lørdagen), hvor vi behandler akut opståede problemer. Hvis du leder efter en akut kiropraktor i weekenden, kan vi hjælpe dig. Vi ligger få meter fra Nørreport Station, og er meget nemme at komme til med bus, metro og tog. Vores klinik består af et stort team af tværfaglige behandlere, som er klar til at hjælpe dig, også når problemet er opstået akut.

Akutte smerter fra ryg (også kaldet akut lumbago eller hekseskud) eller nakke er ofte noget som opstår pludseligt, og giver dig store gener i hverdagen, såfremt de ikke behandles korrekt. Dette er vi forberedt på i Kiropraktik i Centrum, hvor vi kan tilbyde udvidede åbningstider alle ugens dage samt weekenden (lørdag):

Mandag – torsdag 07.00 - 19.00

Fredag 07.00 - 18.00

Lørdag 09.00 - 15.00

 

Kiropraktorvagten

Har du akut behov for en kiropraktor om søndagen eller på helligdage, henviser vi til Kiropraktorvagten. Ring: 33330050 hvor konsultation kan aftales mellem 08.00 – 16.00. Kiropraktorvagten varetages af regionens kiropraktorer, så du henvises til aktuel klinik i regionhovedstaden. Kiropraktorvagten er i øvrigt åben både lørdag og søndag som en service ved akutte smerter. Priserne for Kiropraktorvagtens kan ses her.