fbpx

Billig kiropraktor i København

Søger du en billig kiropraktor i København, anbefaler vi, at du læser denne artikel.

Alle autoriserede kiropraktorer i Danmark er underlagt de samme priser under overenskomst med Den offentlige Sygesikring.  Derfor er det ikke muligt at finde en kiropraktor i København eller andre landsdele, som er billigere end andre kiropraktorer på vores ydelser.

Alle som har et sygesikringskort får tilskud til kiropraktisk undersøgelse og behandling. Det kræver ingen henvisning fra læge. Se priserne her.

Vi anbefaler dig at undersøge, om du gennem din arbejdsplads har en forsikring, som dækker kiropraktikbehandlinger. Derudover er der mange private sundheds-, pensions- eller ulykkesforsikringer, som dækker behandling ved kiropraktor eller fysioterapeut. Kiropraktik i Centrum har samarbejde med de fleste forsikringsselskaber, og fremviser du dokumentation for dækning ved start af behandling, afregner vi direkte med forsikringsselskabet, så du ikke har nogen udlæg.

Er du medlem af Sygeforsikringen "danmark", afregner vi tilskud direkte med dem.

Hvis du har nyopstået diskusprolaps i lænden eller iskiassmerter, hvor årsagen skyldes spinalstenose, er det muligt at få væsentligt større sygesikringstilskud til behandling, da behandlingsindsatsen kan være særligt krævende.  Dette er for at sikre at behandlingen bliver billigere for dig. Læs mere om prolapspakke her.

Hvis du vil have en billig kiropraktor i København, er det med andre ord kvaliteten af behandlingen, du skal kigge på og ikke prisen. Vores fagligt dygtige kiropraktorer står klar til at hjælpe dig, og garanterer dig den højeste kvalitet, så du slipper med den mindst mulige regning.

Kontakt os her, for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig.