fbpx

Kiropraktik i centrum af København

Kiropraktik i Centrum er en moderne kiropraktorklinik i hjertet af København, hvor du som patienten er i centrum! 

Hvorfor har vi kaldt klinikken for Kiropraktik i Centrum?  Selvfølgelig fordi Nørreport er centrum af København. 

Vi ligger stort set op af trapperne fra Nørreport Metro på Linnésgade 25, 3. sal med spændende og flot udsigt udover Torvehallerne og Ørstedsparken i baggrunden. Her har vi ligget siden september 2011 – efter at være flyttet fra adresse på Nørre Farimagsgade. 

Klinikkens beliggenhed ved Nørreport Station, som dagligt benyttes af knap 150.000 tog og metro passagerer – samt 250.000 personer, som dagligt passerer stationen gør naturligvis, at vi er meget let tilgængelige for mange mennesker. Vi har patienter, som besøger os dagligt fra nær og fjernt.  

Det myldrer med liv og aktivitet uden for klinikken, og derfor har vi på klinikken gjort ekstra meget ud af at indrette klinikken, så man hurtigt kommer ned i gear og føler sig tryg og tilpas. 

Navnet “Kiropraktik i Centrum” har dog den dobbeltbetydning, at vi gerne vil lægge vægt på, at vi først og fremmest er en kiropraktor klinik - men at klinikken tilbyder meget mere.  Vi er en stor tværfaglig klinik med mange andre faggrupper og behandlere. Vi er en af de første kiropraktorklinikker i Danmark, som har en fysioterapeut med på partner og ejerkredsniveau, hvilket vi er særligt stolte af, fordi det understøtter vores tværfaglige profil.

Hvis du har et akut behov for kiropraktor i weekenden, eller generelt et behov for hjælp mod nakkesmerter, rygsmerter, skuldersmerter, iskias, lændesmerter eller andet, kan du kontakte os her.