fbpx

Stresscoach i Kiropraktik i Centrum

Stress er en normal menneskelig følelse, som ofte er en naturlig respons på livet. Et vist niveau af stress er ofte afgørende for, at man præstere sit bedste - og komme ordentligt igennem dagen.

Men vedvarende stress kan hurtigt føre til mange forskellige symptomer, som har den modsatte effekt  - nemlig at man ikke kan præstere det, man vil. Dermed sættes en ond cirkel sættes igang.

Stress viser sig på mange forskellige niveauer og måder som  - kronisk træthed, manglende livslyst og glæde, koncentrationsbesvær, angst, nedsat appetit, irritabilitet , søvn problemer mm.

I Kiropraktik i Centrum ser vi udover ovenstående symptomer ofte direkte fysiske symptomer som muskelspændinger, forskellige typer af hovedpine og diffuse smerter i hele bevægeapparatet.  Alle symptomerne bliver tilsammen en del at en ond cirkel.

Er stress en del af årsagen til dine symptomer, er det vigtigt at tage hånd om dette hurtigst muligt. Derfor har vi i Kiropraktik i Centrum har tilknyttet stresscoach Lis Hejlesen Carl og Camilla Teil Nielsen som en del af det tværfaglige team. Læs mere om Lis på: www.procesudvikling.dk