fbpx

Andreas Gjengedal

Mød behandleren: Andreas Gjengedal

Andreas Gjengedal

Kiropraktor

Andreas er uddannet kiropraktor (cand.manu.) ved Syddansk Universitet i Odense.

Som kiropraktor har Andreas et bredt spektrum af behandlingsmuligheder. Andreas diagnosticerer og behandler gener fra alle kroppens muskler og led med det formål at mindske smerter og forbedre funktionen og velvære hos den enkelte.  
 
Med udgangspunkt i samtale og grundig forundersøgelse stiller Andreas en diagnose og laver en effektiv behandlingsplan. Behandlingen kan blandt andet bestå af ledmanipulationer og forskellige muskel- og senebehandlingsteknikker. Som supplement til den kiropraktiske behandling anvender Andreas dry-needling (akupunkturnåle), laser, chockbølgebehandling og relevante træningsøvelser.

På klinikken vægter Andreas det tværfaglige samarbejde højt og inddrager gerne øvrige faggrupper i behandlingsforløbet. Andreas mener, at det bedste behandlingsforløb sker i samarbejde mellem behandler og patient.

Andreas har stor erfaring med behandling og træning af elitesportsudøvere. I 2021-2022 arbejdede Andreas som fysisk vejleder og kiropraktor for DGI Verdensholdet (hold 13) og var med holdet på Danmarks-, Europa- og verdensturné. Andreas er fortsat en del DGI Verdensholdets Health Team.

Ved siden af kiropraktorarbejdet er Andreas også instruktør og fysisk vejleder for TrygFonden Kystlivredning. I sin fritid dyrker Andreas crossfit, løb og svømning. Andreas taler dansk, norsk og engelsk.