fbpx

Andreas Gjengedal

Mød behandleren: Andreas Gjengedal

Andreas Gjengedal

Kiropraktor

Andreas er uddannet kiropraktor (cand.manu.) ved Syddansk Universitet i Odense. Gennem uddannelsen har Andreas lært at diagnosticere og behandle gener fra alle kroppens muskler og led med det formål at mindske smerter og forbedre funktion og velvære hos den enkelte.  
 
Som kiropraktor har Andreas et bredt spektrum af behandlingsmuligheder. Med udgangspunkt i samtale og grundig forundersøgelse stiller Andreas en diagnose og en effektiv behandlingsplan for den enkelte. Behandlingen består blandt andet af ledmanipulationer, adskillige muskel- og senebehandlingsteknikker og relevante øvelser. Andreas mener, at det bedste behandlingsforløb sker i samarbejde mellem behandler og patient. 

Oprindeligt er Andreas fra Vejle, men bor i dag på Nørrebro. Andreas er tidligere springgymnast, men har i de sidste mange år primært svømmet, løbet og dyrket crossfit. Ved siden af kiropraktorarbejdet er Andreas aktiv kystlivredder, instruktør og fysisk vejleder for TrygFonden Kystlivredning. Andreas taler dansk, norsk og engelsk.

Andreas er frem til juli 2022 på verdensturné som fysisk vejleder og behandler for DGI Verdensholdet.