fbpx

Anne Geltoft

Mød behandleren: Anne Geltoft

Anne Geltoft

Kiropraktor

Anne er uddannet kiropraktor (cand. manu.) fra Syddansk Universitet i 2020. Efter endt studie fik Anne en turnusstilling og efterfølgende fastansættelse i en kiropraktorklinik i Midtjylland. I 2024 flyttede Anne til København med sin kæreste og startede i den forbindelse ved Kiropraktik i Centrum. Anne er opvokset i Odense og har siden 2008 været passioneret kampsportsudøver (taekwondo og grappling).

Anne har erfaring indenfor diagnostik og behandling af unge som ældre, gravide og sportsfolk. Under første konsultation vil der blive spurgt ind til symptomer, andre sygdomme, medicinforbrug m.m., så der kan laves en helhedsvurdering. Derefter vil der blive foretaget en grundig undersøgelse, der kan inkludere røntgenbilleder, hvis det vurderes relevant.

Behandlingen hos Anne består af ledmobiliserende teknikker, arbejde med spændte muskler (med og uden nåle) samt vejledning i enkelte øvelser. Ofte opstartes et samarbejde med en massør og/eller fysioterapeut i klinikken. Der lægges vægt på tryghed og information under hver konsultation, og der kommunikeres gerne med praktiserende læger og evt. privathospitaler.