fbpx

Birgitte Tønning

Mød behandleren: Birgitte Tønning

Birgitte Tønning

Kiropraktor

Birgitte Tønning blev uddannet kiropraktor fra Syddansk Universitet i januar 2005 og har siden 2013 været en fast del af det tværfaglige team i Kiropraktik i Centrum.

Hos Birgitte er alle aldersgrupper velkommen til at få behandling. Årsagerne kan være mange fx lændehold, nakkehold, overbelastningsskader eller hovedpine. Det kan være akutte, som længerevarende smerter/gener eller som forebyggende indsats. I behandlingen benytter Birgitte ledmanipulation, triggerpunktsakupunktur, diverse bløddelsteknikker, laser, chokbølgebehandling og vejleder i simple øvelser.

Birgittes speciale er behandling af børn og spædbørn og har med mange års arbejde med denne patientgruppe opbygget en solid erfaring. Behandlingen af børn og spædbørn består af tryk og stræk for at give optimal bevægelighed og afspænde muskler. Vejledning og information om øvelser og motorik er også en vigtig del af konsultationen. Birgitte behandler også mange gravide ligesom kvinder, der lige har født.

Birgitte tror på den tværfaglige behandling og inkluderer gerne Kiropraktik i Centrums andre behandlere, hvis det er til fordel for det enkelte behandlingsforløb. For Birgitte er det ikke kun et mål at gøre sine patienter smertefri, men også at forebygge skader og give hjælp til selvhjælp. Som patient skal du altid føle dig velkommen og i trygge hænder.