fbpx

Birgitte Tønning

Mød behandleren: Birgitte Tønning

Birgitte Tønning

Kiropraktor

Birgitte Tønning er uddannet kiropraktor på Syddansk Universitet i januar 2005. Siden 2005 har hun arbejdet på forskellige klinikker i Københavns området. Birgitte har været en fast del af det tværfaglige team i Kiropraktik i Centrum siden 2013.

Birgittes speciale er behandling af børn og spædbørn. Med hyppige efteruddannelseskurser og mange års arbejde med denne patientgruppe, har Birgitte opbygget en solid erfaring med børn og spædbørn. Behandlingen af børn og spædbørn består af tryk og stræk for at give optimal bevægelighed og afspænde muskler. Vejledning og information om øvelser og motorik er også en vigtig del af konsultationen.

Udover børn og spædbørn behandler Birgitte også voksne i alle aldre, gravide og nybagte mødre. I behandlingen benytter Birgitte manipulation, triggerpunktsakupunktur, diverse bløddelsteknikker og vejleder i simple øvelser. Birgitte tror på den tværfaglige behandling og inkluderer gerne Kiropraktik i Centrums andre behandlere, hvis det er til fordel for det enkelte behandlingsforløb. For Birgitte er det ikke kun et mål at gøre sine patienter smertefri, men også forebygge skader og give hjælp til selvhjælp.

Birgitte (f. 1975) er mor til Louis fra 2009.