fbpx

Casandra Granhøj

Mød behandleren: Casandra Granhøj

Casandra Granhøj

Kiropraktor

Casandra er uddannet kiropraktor (cand.manu.) ved Syddansk Universitet i sommeren 2023. Den 5-årige kandidatuddannelse giver hende dybdegående viden om kroppens muskler, led og nervesystem og deres indflydelse på bevægeapparatet. Hun prioriterer grundige samtaler og undersøgelser for at forstå patientens problematikker, uanset om det drejer sig om akutte skader, gentagne problemer eller optimering af bevægelse. 

Baseret på diagnosen strukturerer Casandra et individualiseret behandlingsforløb og anvender en kombination af manuelle teknikker som ledmanipulation, akupunktur/dry needling og Muscle Energy Technique. 

Casandra lægger vægt på løbende evaluering, bevægelse og optimisme. Hun stræber efter at give patienten en forståelse for smerterne, så det er muligt i fællesskab at arbejde mod deres mål. Hun ønsker at sikre, at patienten har de nødvendige redskaber til at håndtere problematikken, og vægter derfor tværfagligt samarbejde med andre fagfolk højt, ud over sin egen vejledning og øvelser. Ved behov kan Casandra henvise til yderligere diagnostiske undersøgelser som MR- og ultralydsscanning samt røntgenundersøgelser eller selv udføre sidstnævnte. 

Udover sit virke som kiropraktor har Casandra en baggrund inden for elitetennis både i Danmark og USA samt erfaring som træner. I sin fritid nyder hun at spille tennis, padletennis og styrketræne.