fbpx

Ea Voergaard

Mød behandleren: Ea Voergaard

Ea Voergaard

Kropsterapeut, Body SDS og ernæringsterapeut

Ea er uddannet kropsterapeut fra Body Self Development System (Body SDS) i Karlslunde 2007 og ernæringsterapeut fra Center for Ernæring og Terapi (CET) i 2019. Ea har således fordybet sig i, hvordan ernæring kan medvirke til en sund krop og psyke. Hun er desuden uddannet socialpædagog fra Skovtofte Socialpædagogisk Seminarium tilbage i 2000 og har i denne forbindelse arbejdet med rehabilitering af torturoverlevere i Afrika, samt børn, unge og voksne med traumer og psykosociale problematikker Danmark.  

Eas behandlinger tager afsæt i klientens fysiske tilstand og er en blanding af dybdegående massage, pulsering, stræk og triggerpunktsbehandling. Målet er at løsne op for så mange blokeringer som muligt og øge gennemstrømningen af blod og lymfe, så kroppen får de bedste forudsætninger for at regenerere. Afsættet i krops- og ernæringsterapien betyder, at Ea arbejder ud fra den bevidsthed, at krop og psyke afspejler hinanden og bliver påvirket af faktorer, som ernæring og motion.

Eas personlige drivkraft er, at klienten øger selvindsigt i forhold til egen krop, bevæge -, tanke- og handlemønstre, så klienten bliver styrket i at varetage egen trivsel og udvikling – fysisk, psykisk og emotionelt.

Til dagligt er Ea på klinikken 3-4 dage om ugen, hvor hun tilbyder krops- og ernæringsterapi og undervisning i babymassage. Herudover er Ea er fast tilknyttet forskellige virksomheder og pædagogiske væresteder som behandler.

Ea er bosat i København med sine tre mænd - kæresten og to skønne knægte ;)