fbpx

Johan Hellemose

Mød behandleren: Johan Hellemose

Johan Hellemose

Kiropraktor

Johan er uddannet på Syddansk Universitet i 2001. Efter afsluttede studier arbejdede han på en tværfaglig kiropraktor klinik på Ullevål Stadion i Olso fra 2001-2004. Her oplevede han de mange fordele og synergier ved at være flere behandlere under samme tag, og hermed var lysten til selv at starte en lignende klink i Danmark etableret. I 2004 vender Johan hjem til Danmark og bliver ansat som kiropraktor hos Nanna Ørum, som deler drømmen om at etablere en tværfaglig klinik og i 2006 bliver han partner i Kiropraktik i Centrum. 

Johans særlige faglige ekspertise er skader og overbelastninger i forbindelse med sport. I 2017 gennemføres uddannelsen idrætskiropraktor ved Syddansk Universitet. Johans motto som kiropraktor: "Bevægelse - og optimisme udkonkurrerer smerter" - Min fornemste opgave som kiropraktor er at få dig hurtigst muligt tilbage i fri bevægelse - trygt og effektivt - uanset om du skal løbe ironman, lave havearbejde eller bare kunne gå en tur rundt om blokken.

Johan er gift med Elisabeth og er far til tre drenge født hhv. 2002, 2005 og 2008. Interesser er al sport og har tidligere været aktiv elite golfspiller.