fbpx

Lasse Grønborg

Mød behandleren: Lasse Grønborg

Lasse Grønborg

Kiropraktor

Lasse er uddannet kiropraktor (cand.manu) på Syddansk Universitet i 2020 og startede samme år hos Kiropraktik i Centrum.

Hos Lasse bliver muskler, led og nervesystem en vigtig del af den samlede undersøgelse. Det er vigtigt at anskue hele kroppens biomekanik som helhed, herunder hvordan dine gamle skader kan spille ind på kroppens bevægelse og funktion for at kunne sikre en korrekt diagnose og skabe et effektivt behandlingsforløb. Dette er essentielt for dig, hvad end du kommer med en akut skade eller behøver hjælp til en mere kompleks problematik.

For Lasse er det vigtigt at møde dig i øjenhøjde og hjælpe med netop den udfordring, som du står over for, hvad end det handler om smerter, forbedring af kroppens funktion eller optimering af resultater.

Lasse arbejder med forskellige behandlingsmodaliteter som ledmanipulation, nålebehandling og relevante øvelser. I det daglige arbejder han tværfagligt i tæt samarbejde med fysioterapeuter, tandlæger og andre faggrupper for at sikre, at alle får den bedste og mest fuldkomne behandling.