fbpx

Martin Ellehave Jensen

Mød behandleren: Martin Ellehave Jensen

Martin Ellehave Jensen

Kiropraktor

Martin er uddannet kiropraktor ved Syddansk Universitet med en 5-årig kandidatuddannelse i Klinisk Biomekanik.

Som kiropraktor har Martin fokus på undersøgelse, diagnostik, forebyggelse og behandling af smertetilstande og nedsat funktion i kroppens muskler og led. Som en del af vores behandlerteam arbejder Martin for at forbedre vores patienters livskvalitet ved at forebygge skader, yde hjælp hvis skaden er sket og ved at begrænse skadens omfang.  

Behandlingen bliver tilpasset det enkelte individuelle forløb, og kan bl.a. bestå af kiropraktisk ledmanipulation, forskellige muskelbehandlingsteknikker - herunder dry-needling og triggerpunktsterapi, øvelsesvejledning, hjælp til genoptræning, eller generelle råd til træning og motion. Som supplement anvender Martin også laser- og chockbølgebehandling (shock-wave) ved behov. Ved behov for yderligere udredning kan Martin foretage røntgenundersøgelse eller henvise til ultralydsscanning i klinikken.

Hos Martin er alle velkomne, hvad end det drejer sig om akutte hold i ryggen, spændte muskler, hovedpine, kæbesmerter, senfølger til hjernerystelse, sportsskader eller forebyggende behandling af længerevarende problematikker. Som patient skal man altid føle sig velkommen og i gode og trygge hænder. Martin vægter klinikkens tværfaglige samarbejde højt og har fokus på løbende faglig udvikling.

Ved siden af kiropraktorarbejdet har Martin gennem mange år spillet basketball på eliteniveau, og har samtidig mange års erfaring med styrke-og konditionstræning.

Har du et spørgsmål til en konkret problematik, er du velkommen til at kontakte Martin via e-mail eller ringe ind til klinikken.

Efteruddannelse

  • Behandling af kæbeledsdysfunktion: Undersøgelse og behandling af smerter og dysfunktion af kæbeled og nakke.
  • Functional Muscle Testing: Screening af muskelfunktion til performance optimering eller ved forebyggelse og diagnosticering af tilbagevendende problematikker.