fbpx

Nicklas Bakkely

Mød behandleren: Nicklas Bakkely

Nicklas Bakkely

Kiropraktor

Nicklas er uddannet kiropraktor (cand.manu.) på Syddansk Universitet i sommeren 2020 og gennemførte sin 1-årige turnus hos Kiropraktisk Klinik Amagerbrogade. Efter sin turnus blev han ansat hos Kiropraktik i Centrum i oktober 2021.

Gennem en fyldestgørende samtale og grundig undersøgelse tilrettelægger Nicklas en individuel behandlingsplan for den enkelte patient. Behandlingsplanen består som ofte af ledfrigørende behandling, behandling af muskler og sener, information og vejledning samt relevante øvelser. Derudover anvender han også nålebehandling som supplement. I samarbejde med patienten styrer Nicklas behandlingsforløbet, trygt og sikkert, mod et fælles mål.

Bevægelse, optimisme og motivering af patientens tro på egne evner er grundlæggende elementer i et behandlingsforløb hos Nicklas.

Nicklas kommer oprindeligt fra Kerteminde på Fyn, hvilket hans klingende fynske dialekt hurtigt tilkendegiver. Generelt set betegner Nicklas sig selv som en sportsidiot med stor interesse for træning og bevægelse. Han er tidligere aktiv håndboldspiller, men har valgt at indstille karrieren pga. skader. Derudover har Nicklas en stor passion for amerikansk fodbold og er tilknyttet som behandler for Copenhagen Towers.