fbpx

Nicklas Bakkely

Mød behandleren: Nicklas Bakkely

Nicklas Bakkely

Kiropraktor

Nicklas er uddannet kiropraktor ved Syddansk Universitet med en 5-årig kandidatuddannelse i Klinisk Biomekanik. Under uddannelsen har Nicklas bl.a. arbejdet på ortopædkirurgisk afdeling ved Rygcenter Syddanmark og Odense Universitetshospital med fokus på udredning og diagnosticering af patienter med smerter i bevægeapparatet. 

Nicklas behandler en bred vifte af problematikker i bevægeapparatet, hvilket bl.a. inkluderer rygsmerter, nakke- og skuldersmerter, hovedpine, senfølger til hjernerystelse, kæbesmerter, tennis- og golfalbuer, hælspore samt diverse sportsskader. 

Gennem en fyldestgørende samtale og grundig undersøgelse tilrettelægger Nicklas en individuel behandlingsplan for den enkelte patient. Behandlingsplanen består som ofte af manipulation af led, behandling af muskler og sener, information og vejledning samt relevante øvelser. Derudover anvender han også dry needling som supplement. I samarbejde med patienten styrer Nicklas behandlingsforløbet, trygt og sikkert, mod et fælles mål. 

Ved behov for yderligere udredning kan Nicklas henvise til røntgenundersøgelse, ultralydsskanning og MR-skanning. 

Bevægelse, optimisme og motivering af patientens tro på egne evner er grundlæggende elementer i et behandlingsforløb hos Nicklas. 

Nicklas er fynbo, hvilket hans syngende dialekt hurtigt tilkendegiver. 

Generelt set betegner Nicklas sig selv som lidt af en sportsidiot med stor interesse for træning. Derudover har Nicklas en stor passion for amerikansk fodbold og er tilknyttet som behandler for Copenhagen Towers.