fbpx

Alexanderteknik

  • Klinikken Nørreport

Hvad er Alexanderteknik?

De fleste voksne oplever visse gener igennem en helt normal hverdag. Nogle bebrejder kontorarbejdet og de mange siddende timer, mens andre bebrejder noget helt andet. Alexanderteknikken har den opfattelse, at de gener og det ubehag du oplever skyldes den samme ting; en unaturlig brug af din krop, som er blevet en dårlig vane.

Alexanderteknikken er således træning i at bruge din krop så naturligt som muligt. Dagtimerne, nattetimerne, weekend timerne – hele tiden. I den forstand er det en atypisk træningsform, som ikke kun varer i de typiske 30 minutter til en time. Målsætningen er at gøre dig opmærksom på, hvordan du bruger dine muskler og led på en naturlig og rigtig måde - samt gøre dig klar over, hvornår du ikke gør.

Hos Kiropraktik i Centrum har vi hjulpet mange af vores klienter med en sundere, mere naturlig kropsholdning og en hverdag uden ubehag med denne teknik, og vi vil også meget gerne hjælpe dig.

Hvad får du ud af at lære Alexanderteknik?

Færre smerter og mere frihed i bevægelse. Kort sagt.

Du vil blive uddannet af vores dygtige lærer Hans, der er uddannet i F.M. Alexanderteknik fra Center for Alexanderteknik i 2006 og som har certifikat fra DFLAT. Hans vil lære dig at bruge Alexanderteknikken til, at komme smertefrit igennem hverdagen.

Du mærker måske, hvordan du har hovedpine eller ondt i lænderyggen efter en lang arbejdsdag. Alexanderteknik kan lære dig at blive opmærksom på de øjeblikke, hvor du spænder op og give dig en metode til at undvige hovedpinen eller rygsmerten.

Kvalitetstestet igennem mere end 100 år

Alexanderteknik er en veldokumenteret metode med over 100 år på bagen.

Hvis du gerne vil vide mere om Alexanderteknikken, kan du se denne video fra "American Society for the Alexander Technique". Den illustrerer meget fint, hvad du kan få ud af Alexanderteknik.

Hvis du er interesseret i at lære Alexanderteknikken, kan du ringe til os på telefonnummer 33123920 og bestille tid samt høre mere.

Terapeuter

Læs mere om behandleren: Hans Landgreen

Hans Landgreen

Lærer i F. M. Alexanderteknik